romanii-de-la-carmistin,-liderul-carnii-de-pasare,-iau-un-credit-record-zf.ro

Românii de la Carmistin, liderul industriei cărnii de pasăre, obțin un credit record

„Semnarea acestui credit sindicat reprezintă mai mult decât o tranzacție financiară; este o confirmare a direcției pe care Carmistin The Food Company o urmează și a încrederii acordate unui model de afaceri autohton, bazat pe investiții, responsabilitate și viziune pe termen lung. Parteneriatul ne asigură stabilitatea necesară pentru a accelera proiecte strategice în domeniul agricol și industriei alimentare, pentru a crește capacitatea de producție și pentru a susține aspirația de a transforma România într-un furnizor relevant de produse alimentare pentru Europa”, a afirmat Justin Paraschiv, fondator și președinte al Carmistin The Food Company.

Informațiile complete despre această inițiativă pot fi consultate pe site-ul Zf.ro.

Carmistin The Food Company a inaugurat cea mai avansată unitate de procesare a cărnii de pasăre din regiune, devenind liderul în sectorul avicol din România în prima jumătate a anului curent.
După o investiție de aproximativ 80 de milioane de euro, Carmistin The Food Company a deschis, în Frâncești, județul Vâlcea, cea mai modernă instalație de procesare a cărnii de pasăre din regiune și una dintre cele mai extinse la nivel european.

Prin acest proiect, dezvoltat pe un teren de 6 hectare și cu o suprafață construită de 25.000 mp, grupul Carmistin devine cel mai performant producător de carne de pasăre din țară, cu o capacitate anuală de 120.000 de tone.

„Echipamentele, în special cele care funcționează cu ajutorul inteligenței artificiale, au fost selectate pentru eficiența crescută și pentru asigurarea unei siguranțe alimentare sporite, precum și pentru optimizarea fluxurilor de producție. Astfel, sistemul de transport al păsărilor din ferme, ATLAS, recent lansat global, este considerat cel mai performant în ceea ce privește bunăstarea animalelor – un aspect crucial pentru Carmistin The Food Company și pentru brandul său de top, La Provincia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *