s-a-deschis-al-doilea-restaurant-popeyes-din-constanta

Al doilea restaurant Popeyes din Constanța a fost inaugurat


Popeyes deține 18 restaurante în România

Popeyes a intrat pe piața din România în urmă cu trei ani, având în prezent 18 unități, dintre care șapte în București, două în Iași, două în Constanța și câte unul în Pitești, Craiova, Buzău, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca și Sibiu. Anul acesta, rețeaua continuă extinderea în afara zonei capitalei, cu obiectivul clar de a fi prezent în fiecare oraș important din România cu celebrul pui din Louisiana. Popeyes este una dintre cele mai renumite branduri de fast-food din lume, expansiunea internațională fiind extrem de rapidă, astfel că actualmente deține 4.800 de restaurante globale.

„Deschiderea celui de-al doilea restaurant Popeyes în Constanța reprezintă un pas important în strategia noastră de extindere pentru 2025 în România. În această etapă, ne concentrăm pe inaugurarea unității locale, unde credem că locuitorii vor descoperi și vor aprecia gustul autentic al puiului pregătit în stil Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București, Pitești, Craiova, Buzău, Ploiești, Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Sibiu”, afirmă Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes Europa Centrală și de Est.

Primii 100 de clienți au primit sendvișuri gratuite

La deschidere, toți cei care au trecut pragul restaurantului s-au bucurat de preparate tradiționale, precum sandvișul cu pui, cartofi Cajun, pui a la Popeyes, aripioare picante sau bucăți de piept de pui, acompaniate de sosurile celebre NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras. Produsele din pui pot fi comandate atât în variantă picantă, cât și nepicantă. Participanții au avut parte și de diverse concursuri și surprize, inclusiv un spectacol live cu un ansamblu din New Orleans, Louisiana, pentru a recrea atmosfera specifică brandului, precum și de roata norocului. De asemenea, primii 100 de clienți au primit sendvișuri gratuite, iar primii trei au câștigat vouchere pentru sendvișuri gratuite timp de un an, trei luni și o lună, respectiv.

Puiul Popeyes este marinat timp de 12 ore

Produsele Popeyes se diferențiază prin metoda unică de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore și aromat cu un amestec de condimente Cajun, care definește stilul Louisiana. Fiecare bucată de carne este frăgezită manual și friptă la temperatura optimă pentru a obține textura caracteristică: crocantă la exterior și suculentă în interior.

Popeyes, peste 50 de ani de tradiție gastronomică

Fondat în New Orleans, Louisiana, în 1972, Popeyes are o istorie de peste jumătate de secol în domeniul culinar. Brandul se remarcă printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, preparate cu carne de pasăre și alte specialități regionale. Pasiunea pentru moștenirea sa din Louisiana și pentru mâncărurile aromate în stil cajun au contribuit la extinderea semnificativă a rețelei, ajungând la peste 4.800 de restaurante în SUA și în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *